Varza cu carne

de Miha in Pui, 29 Oct 2010 | 2697 vizualizari

 

varianta usor dietetica :))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne:

Pieptul de pui se taie cubulete, apoi se pune la prajit in putin ulei de masline. Se perpeleste pe toate partile, apoi se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna, pana se inmoaie ceapa. Stingem cu sucul de rosii, apoi adaugam varza tocata marunt (sau taiata fideluta) si putina apa. Potrivim gustul de sare si piper, apoi acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana se inmoaie varza si scade zeama, pana la consistenta dorita.


Se serveste calda cu ardei iute si mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

daca va place mai scazuta si usor rumenita, in ultimele 20-30 de minute se poate da vasul la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Corinuta 1

29.10.2010, 11:56

cum arataaaaaaaaaa

La Ancuta 1

29.10.2010, 12:26

foarte bine arata

kamy 1

29.10.2010, 15:55

imi place muuult varza cu orice fel de carne 5f da poza e ...interesanta....zici ce e un calup de ceva...inghetat sau aspic....cred ca o iau razna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute