Varza cu carne de rata la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Rata, 7 Ian 2021 | 2945 vizualizari

 

Varza fiarta la slow cooker Crock-Pot ,fie ca e simpla sau cu carne, iese o bunatate! De data aceasta am facut cu carne de rata: doua pulpe si un piept care si ce a mancat ............nu va spun:))))))

 

INGREDIENTE

  • 2 verze acre mai mici
  • 2 pulpe de rata+un piept
  • foaie de dafin
  • piper boabe
  • o lingura bulion de ardei
  • 400 g. rosii
  • marar proaspat sau congelat
  • 1/2 lingurita cimbru maruntit
  • 50 g. slanina afumata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de rata la slow cooker Crock Pot:

Carnea se parleste si se spala.

Varza se desface in foi si se lasa in apa rece pentru 15-20 minute.

Rosiile se spala si taie in sferturi.

Mararul spalat si tocat marunt.

Scurgem apa in care a stat varza.

Taiem cotoarele frunzelor .

Frunzele asezate una peste alta ,rulate le taiem in faisii subtiri.

In vasul de Crock-Pot asezam un strat de varza,unul de rosii+lingura de bulion de ardei,foaia de dafin si putin marar.

Peste stratul de varza adaugam carnea de rata si alt strat de varza
.Deasupra punem sunca afumata ,taiata in felii subtiri,si un strat de rosii.

Acoperim vasul si lasam la fiert 2,30 ore pe programul hild.

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de rata la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

10.01.2021, 18:46

Imi place mult varza!

RuxyRux 1

11.01.2021, 17:12

Buna tare Buni!

Cris2711 1

13.01.2021, 13:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu legume la tigaie