Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
"Retete de suflet"
Rata o curatam bine de tuleie si pene,o stergem cu servetele absorbante de bucatarie.
Condimentam rata cu sare si piper,asezam intr-o tava in care am adaugat vinul cu untura de rata,ceapa taiata in 4,rozmarin si adaugam rata care o mai intoacem ca sa sa se marineze pe toate partile,
A 2 zi transeram rata in alta tava care am unso cu untura de rata si adaugam zeama de portocale,rozmarin(am umplut rata cu cojile de portocala)acoperim cu folie de aluminiu si o lasam sa se tempereze 1-2 ore inainte sa o bagam la cuptorul incalzit cca 2 ore la 160 grade.
Din cand in cand stropim rata cu zeama care este in tava.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult