Varza cu ciolan afumat

de Rocsi in Porc, 30 Mai 2012 | 1579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 1 varza verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cepe verzi
  • 1/2 ardei rosu
  • jumatate legatura marar verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat :

Ciolanul il parlim putin pe flacara aragazului,apoi il spalam.
Il punem intr-o oala ,apoi il acoperim bine cu apa.
Asezam oala pe aragaz,focul sa fie potrivit si lasam sa fiarba ciolanul.
Spumam de cate ori este nevoie,dupa care acoperim cu un capac.
Varza o spalam si o taiem fideluta.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Ceapa verde o spalam si o taiem rondele.
Morcovul il curatam,il spalam si il taiem cubulete.
Ardeiul rosu il taiem bucatele.
Cand ciolanul este fiert mai bine de jumatate,desfacem carnea de pe os,aruncam osul iar carnea o punem in zeama in care a fiert,insa nu o taiati bucati foarte mici,ci mai maricele.
Adaugam toate legumele taiate,inclusiv varza.
Lasam sa scada din zeama,apoi dam gust cu sare,piper si boia de ardei.
Cand este aproape gata,incorporam pasta de tomate.
Mai lasam 3-4 minute pe foc ,apoi tragem oala deoparte.
Spalam mararul si il tocam maruntel,il punem in varza ,invartim si acoperim oala.
Lasam varza acoperita cateva minute,cat sa prinda aroma de la verdeata,apoi putem servi.
Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat " nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

31.05.2012, 20:33

Madi,LAly va astept la o portie!!

mena29 1

31.05.2012, 22:47

Vin si eu!

Rocsi 1

02.06.2012, 13:03

Hai Mena!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fleica la tava cu bere