Varza cu ciolan afumat

de Dya Daniela Andrei in Porc, 14 Mai 2013 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza,
  • 1 ciolan afumat (de porc)
  • 1/2 l de bors,
  • 4 cepe potrivite,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras rosu/vered
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 3 linguri cu suc de rosii sau bulion
  • condimente: cimbru si sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Spalam bine ciolanul de porc si il punem la fiert in 2 litri de apa (atat cat sa fie carnea fiarta, pe jumatate).


Intre timp, taiem varza fideluta si o adaugam la fiert impreuna cu ciolanul. Separat, calim in putin ulei. ceapa, morcovul si ardeiul gras, iar cand devin translucide, adaugam si sucul de rosii sau bulionul, si, mai lasam pe foc 5 minute. Cand varza este fiarta adaugam borsul, prajeala, saram dupa gust si lasam sa dea intr-un clocot, doua. La sfarsit adaugam putin cimbru si patrunjelul tocat marunt.


Servim cu ardei iute iute! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2013, 22:38

RuxyRux 1

14.05.2013, 22:38

Wow!

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2013, 23:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Varza ca la Mama Acasa