Varza cu ciolan afumat

de Alina26 in Porc, 21 Sep 2013 | 1332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat 1kg
  • 1 varza mare 2kg
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 5 lg sos de rosii
  • sare
  • piper
  • 5 fire de patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

1.Intr-o oala cu apa rece am fier ciolanele,timp de doua ore.


2.Intr timp am curatat si am tocat ceapa si ardeiul marunt,iar varza am taiat-o potrivit.


3.Dupa ce s-a fiert ciolanele,le-am scos si am pastrat putina zeama.Am luat carnea de pe oase si am pus-o deoparte.


4.Am calit ceapa si ardeiul cu putin ulei,apoi am adaugat varza si zeama in care am fiert oasele si am lasat sa fiarba.


5.Cand aproape s-a fiert varza,am adaugat carnea,sosul de rosii,putina sare si piper si am mai lasat sa fiarba pana a scazut zeama.La sfarsit am adaugat patrunjelul.


Serviti calda cu mamaliguta si ardei iute.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

21.09.2013, 20:15

Varza am facut si noi astazi dar cu costita afumata si muschiulet de por..

laura_n 1

21.09.2013, 21:16

aiaiaiaiii!

Alina26 1

22.09.2013, 11:48

va multumesc pentru aprecieri!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor, cu rasol afumat