Varza cu legume - Multicooker

de T I M E A in Mancaruri de legume, 30 Mai 2014 | 3863 vizualizari

 

Am facut inca o bunatate de mancare numai si numai din legume. Mie imi plac foarte multe aceste mancaruri si de cand am Multicooker-ul e si mult mai usor sa le fac pentru ca nu trebuie sa stau langa aragaz sau cu cuptorul pornit pe caldura aceasta. Nu inseamna ca nu e la fel de buna si facuta pe aragaz, mai ales ca nu e nici o diferenta in modul de preparare. Incercati si voi reteta, cu siguranta o sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o varza potrivita
  • 2 morcovi mari
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 rosii coapte
  • 1 ardei verde/galben
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita rasa piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita marar uscat
  • 1/2 cana apa
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu legume - Multicooker:

Ca de obicei, inainte de toate, spalam bine legumele si le curatam sau le curatam si la spalam in cazul cepei. 

Punem 2-3 linguri de ulei in vasul de la cooker, pornim functia 'fry' si potrivim timpul  la 15 minute.

Punem in vas ceapa  si ardeiul taiate marunt si le lasam la calit.

Imediat adaugam si morcovii si pastarnacul taiate cubulete.

Apoi urmeaza rosia decojita si taiata cubulete. 

Cat timp se calesc legumele taiem varza si o adaugam treptat, adica in timp ce taiem adaugam ce am taiat in vas. 

Punem toate condimentele, 1/2 canita apa si amestecam. Inchidem capacul vasului si pornim functia 'Stew'

Exact asa se poate face si intr-un vas pe aragaz, doar ca acolo amestecam din cand in cand pana se fierbe varza. Sau se poate pune la cuptor.

Se serveste simpla sau cu smantana.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

In loc de rosii puteti adauga eventual 1/2 cana de bulion dar atunci nu mai puneti si apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu legume - Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi (Multicooker)