Varza cu sorici de porc

de Bya Ralu in Porc, 26 Mai 2016 | 1001 vizualizari

 

Reteta by Merisor,tare gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • 200 g sorici de porc
  • 3 cepe albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 100 g pasta de rosii
  • 3 foi de dafin
  • vegeta/piper/cimbru
  • apa
  • 1 crenguta de rosii cherry pentru decor
  • 1/2 leg marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu sorici de porc:

Spalam varza,aruncam primele foi si o tocam fideluta,o punem intr-un castron,punem sare si o frecam cu mainiile.Se lasa deoparte 15 minute.


Ceapa se taie marunt sau solzisori,se pune la calit in ulei de masline intr-un ceaun,adaugam si morcovul rondele si ardeiul kapia taiat bucati mai mari.


Punem condimentele si varza stoarsa de zeama care si-a lasat-o.


Se amesteca cu grija,se lasa pe foc cateva minute dupa care se muta intr-un vas de ceramica sau in vasul roman,punem si soriciul de porc taiat cuburi,si cateva bucati lasate mari.


Punem putina apa,foile de dafin si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.


Se scoate de la cuptor ,se pune pasta de rosii si crenguta de rosii cherry,se mai lasa circa 10 minute la cuptor.


La sfarsit punem mararul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu sorici de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

28.05.2016, 12:48

roxana_simona 1

30.05.2016, 22:35

Panacris 1

10.07.2016, 17:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu sorici de porc