VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 18 Dec 2015 | 1359 vizualizari

 

 VARZUTA ACEASTA POATE FI SERVITA CA MANCARE DE LEGUME , DE POST SAU ALATURATA LANGA O FRIPTURICA DE VITA CUM AM AVUT NOI . AM PRIMIT LAUDE DE LA MUSAFIRII  , A FOST ATAT DE BUNA PENTRU CA AM CULTIVAT-O IN GRADINA PROPRIE SI AM GATIT-O CU DRAG PENTRU PRIETENI .AU DORIT RETETA . BINEINTELES O VOR  GASI PE... BUCATARAS .M-AM INSPIRAT[ CU MICI MODIFICARI ] DE AICI: http://www.cbc.ca/bestrecipes/recipes/brussels-sprouts-with-onion-and-mustard-seeds

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 1 lingura seminte mustar
  • 1 lingura mustar de Dijon [ bobite]
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 pahare supa limpede de pui
  • 2 linguri seminte proaspete de rodie
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • fulgi de chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR:


  1. Varzuta de Bruxelles se curata de frunzele exterioare se curata de eventualul cotor,se incresteaza in cruce si se spala .

  2. Intr-o tigaie wok mare se pune la topit untul impreuna cu ulei si se prajesc usor semintele de mustar .

  3. Adugati ceapa tocata [partea alba]si imediat mustarul si usturoiul tocat .Sarati.

  4. Se pune si varza impreuna cu zeama de carne la inabusit timp de 10 minute .

  5. Dati gust picant cu ajutorul fulgilor de chili .

  6. Serviti varza de Bruxelles decorata cu codite de ceapa verde si seminte de rodie proaspat curatata .

 

TIPS-URI

1

Serviti acest preparat cald pentru ca contine unt .

2

Daca doriti sa serviti de post inlocuiti untul cu aceiasi cantitate de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

19.12.2015, 10:00

Bunăăăăăăăăăăă!

Geanina87 1

19.12.2015, 21:36

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor