Varza dulce calita cu rosii cherry.(de post)

de lilik in Mancaruri de post, 25 Noi 2012 | 4614 vizualizari

 

Imi place la nebunie varza calita,fie cu carne sau fara.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze micute (sau 1 mare)
  • 500 gr rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • marar
  • sare,piper
  • 1 foaie de dafin
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce calita cu rosii cherry.(de post):

Decojim toate rosiile si jumatate le taiem cubulete, iar cealalta jumatate le pasam.


Varza o tocam fideluta si o frecam cu sare, apoi o lasam deoparte 5-10 minute.


Intre timp tocam ceapa marunt si o punem cu uleiul intr-o cratita la calit,iar cand incepe sa devina maronie punem rosiile(cubulete si pasate) si varza,amestecam si lasam sa se caleasca putin(cat sa se inmoaie),dupa care punem apa pana la nivelul verzei.


Lasam sa fiarba 15-20 de minute,apoi punem foaia de dafin,sare,piper si marar.


Lasam sa fiarba la foc mic pana varza este gata(eu controlez mereu si asa stiu cam cat de fiarta o vreau),apoi dam deoparte si daca mai este nevoie mai adaugam condimente.


O servim cu ardei iute(si mamaliga).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce calita cu rosii cherry.(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

laura_n 1

26.11.2012, 11:22

daaaa!

gaby_gabytza 1

26.11.2012, 16:18

alba_zori 1

26.11.2012, 16:42

foarte buna draga mea,te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu mamaliguta si ardei iute