Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pieptul de pui il taiem ca pentru snitel apoi fasii si il punem la macerat cu 2 linguri de ulei,sucul de lamaie, sosul de soia, otetul basmatic si lingurita de piper maciat; cel mai bine ar fi sa lasat puiul la macerat de pe o zi pe alta, asa v a da gust mai bun la varza;
Punem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si punem fasiile de pui si carnatul taiat la prajit (fara sucul ce a ramas de la macerat); dupa 5 minute punem ceapa taiata cubulete, o lasam pana prinde un pic de culoare;
Intre timp taiem jumatatea de varza in cubulete si o frecam cu lingurita de sare; amestecam tot si acoperim pt. 5 minute, apoi punem un paharel de apa, boabele de piper, foile de dafin si lasam sa fiarba acoperit timp de 30 minute amestecand din cand in cand;
Rosiile scoase din ulei le taiem cubulete si adaugam in oala; dupa 5 minute punem si bulionul si mai lasam inca 10-15 minute fara capac pt. a scadea un pic; decoram cu o frunza de pantrunjel,
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult