Varza in straturi cu carne tocata

de iri_iri in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2012 | 2473 vizualizari

 

.......aceasta reteta mi-a venit in cap sa o fac deoarece am ramas cu o parte de compozitie cand am facut la sfarsit de saptamana niste sarmalute gustoase. ideea era sa congelez compozitia dar avand o varza mica in casa ,am crezut necesar sa trec repede la treaba tinand cont ca se prepara foarte repede. sper sa placa asa cum mi-a placut si mie!

 

INGREDIENTE

  • o varza mica alba,
  • compozitie de sarmale:
  • carne tocata amestec,
  • ceapa,
  • morcov,
  • patrunjel,
  • marar,
  • oua,
  • bulion,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza in straturi cu carne tocata:

Cantitatile pentru compozitia de sarmale nu le-am trecut, dar cred fiecare poate face dupa ochi si in functie de cat de mult sau putin se prepara.


Pentru inceput curatam varza de frunzele urate dupa care o tocam si o amestecam cu un pic de sare. Cum compozitia de sarmale o avem facuta, ungem un vas termorezistent cu ulei si asezam un strat de varza, apoi compozitia de sarmale, iar la final adaugam al doilea strat de varza.


Separat luam 2 linguri de bulion si le desfacem cu un pic de apa si turnam peste compozitia din vas. Apoi dam vasul la cuptor si il lasam pana fierbe si varza si tocatura.


Se serveste si cald dar foarte bine si rece. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merge folosita si varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza in straturi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cocolina 1

25.05.2012, 21:49

ce buna imi place mult arata super

mihaelar63 1

29.05.2012, 15:11

Bine ai facut
Nimic nu se pierde totul se transforma

T I M E A 1

06.06.2012, 11:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat