Varza murata cu carne de porc

de elucubratiiculinare in Porc, 20 Ian 2016 | 2218 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg carne de porc cu os (de preferat coaste)

1.5 kg varză murată

2 cepe

2-3 linguri boia de ardei dulce

1 lingură cimbru uscat

2-3 linguri ulei

500 ml suc de roșii

sare

piper negru măcinat

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu carne de porc:

Se toacă varza fideluță. Eu o las întotdeauna peste noapte în apă rece, pentru a se desăra.


Înainte de a folosi varza se stoarce bine. Se călește carnea pe toate părțile.


Se adaugă ceapa tocată mărunt și se lasă până se rumenește puțin.


Adăugăm boiaua, cimbrul și 500 ml apă. Lăsăm 5 minute la foc mic.


Adăugăm varza și amestecăm bine. Se lasă la foc mic aproximativ o oră. După care se adaugă sucul de roșii, se amestecă bine și se dă la cuptor pentru încă o oră. Se condimentează după gust cu sare și piper.


Se servește caldă cu mămăliguță.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.01.2016, 20:51

Am facut si noi in week-end. E o bunatate, ce sa mai vorbim!

miki_a 1

20.01.2016, 23:27

E una din mancarurile mele preferate!

Gherca Daniela 1

21.01.2016, 10:04

foarte buna, tocmai ce am terminat-o de papat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carne de porc afumata