Varza murata cu carne de porc

de elucubratiiculinare in Porc, 20 Ian 2016 | 1091 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg carne de porc cu os (de preferat coaste)

1.5 kg varză murată

2 cepe

2-3 linguri boia de ardei dulce

1 lingură cimbru uscat

2-3 linguri ulei

500 ml suc de roșii

sare

piper negru măcinat

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu carne de porc:

Se toacă varza fideluță. Eu o las întotdeauna peste noapte în apă rece, pentru a se desăra.


Înainte de a folosi varza se stoarce bine. Se călește carnea pe toate părțile.


Se adaugă ceapa tocată mărunt și se lasă până se rumenește puțin.


Adăugăm boiaua, cimbrul și 500 ml apă. Lăsăm 5 minute la foc mic.


Adăugăm varza și amestecăm bine. Se lasă la foc mic aproximativ o oră. După care se adaugă sucul de roșii, se amestecă bine și se dă la cuptor pentru încă o oră. Se condimentează după gust cu sare și piper.


Se servește caldă cu mămăliguță.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.01.2016, 20:51

Am facut si noi in week-end. E o bunatate, ce sa mai vorbim!

miki_a 1

20.01.2016, 23:27

E una din mancarurile mele preferate!

Gherca Daniela 1

21.01.2016, 10:04

foarte buna, tocmai ce am terminat-o de papat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc .