Varza murata cu carne de porc

de elucubratiiculinare in Porc, 20 Ian 2016 | 937 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg carne de porc cu os (de preferat coaste)

1.5 kg varză murată

2 cepe

2-3 linguri boia de ardei dulce

1 lingură cimbru uscat

2-3 linguri ulei

500 ml suc de roșii

sare

piper negru măcinat

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu carne de porc:

Se toacă varza fideluță. Eu o las întotdeauna peste noapte în apă rece, pentru a se desăra.

Înainte de a folosi varza se stoarce bine. Se călește carnea pe toate părțile. 

Se adaugă ceapa tocată mărunt și se lasă până se rumenește puțin.

Adăugăm boiaua, cimbrul și 500 ml apă. Lăsăm 5 minute la foc mic.

Adăugăm varza și amestecăm bine. Se lasă la foc mic aproximativ o oră. După care se adaugă sucul de roșii, se amestecă bine și se dă la cuptor pentru încă o oră. Se condimentează după gust cu sare și piper.

Se servește caldă cu mămăliguță.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.01.2016, 20:51

Am facut si noi in week-end. E o bunatate, ce sa mai vorbim!

miki_a 1

20.01.2016, 23:27

E una din mancarurile mele preferate!

Gherca Daniela 1

21.01.2016, 10:04

foarte buna, tocmai ce am terminat-o de papat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!