Varza murata cu ciolan afumat

de Gicuta69 in Mancaruri cu carne, 18 Iul 2015 | 1350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza acra potrivit de mare
  • 400 g ciolan afumat
  • o lingura pasta de tomate
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • vegeta
  • o lingura untura de porc
  • o cana supa de legume
  • o legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu ciolan afumat:

Varza am lasat-o la desarat 3 ore, in apa rece.


Am pus intr-un tuci untura si cand s-a incins am adaugat ciolanul taiat bucati potrivite(am ales partea cu mai multa grasime a ciolanului). L-am lasat pana s-a rumenit usor, apoi am adaugat varza tocata marunt si le-am calit impreuna.


Cand zeama pe care si-a lasat-o varza a scazut, am adaugat jumatate din cana de supa, frunza de dafin si celelalte condimente. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, am transferat varza intr-o tava pe care am dat-o la cuptor .La jumatatea fierberii am adaugat si pasta de tomate desfacuta in restul de supa si am mai lasat sa fiarba aproximativ 20-25 minute.Mararul tocat l-am adaugat la sfarsit.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

18.07.2015, 22:24

ne place..

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:08

Rocsi 1

20.07.2015, 13:51

SUper gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat in vas roman