Varza murata fideluta la borcan

de mihaelar63 in Muraturi, 29 Noi 2012 | 3941 vizualizari

 

O varza gustoas care poate sta ca muratura langa aproape orice mancarica .
Daca nu va place garnitura preparati shaorma cu ea !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 verze albe
  • 1 varza rosie
  • 1 legatura hrean
  • 6 ardei iuti
  • sare mare neiodata
  • tulpini uscate de cimbru si marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata fideluta la borcan:

  1. Varza se curata  de primul strat de frunze care pot fi murdare sau vestede si se taie fideluta cu ajutorul robotului sau a unei razatori speciale .
  2. Framantati varza cu sare si o lasati sa stea intr-un vas mare , acoperita pana a doua zi .
  3. Curatati si feliati hreanul .
  4. Introduceti varza in borcane in care puneti si hran , ardei iute si tulpinile uscate de marar si cimbru .Terminati cu felii de hrean care vor actiona ca o bariera la propriu cat si la figurat .
  5. Inchideti borcanele cu capace cu filet .
  6. Este buna de servit si dupa cateva zile .
 

TIPS-URI

1

Indesati bine varza in borcane , sa nu ramana goluri sau bule de aer . Deasupra trebuie sa lasati un deget din lichidul adunat . astfel se va pastra bine , nu se va inmuia . Daca nu are lichid deasupra exista riscul de a se amari .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata fideluta la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

30.11.2012, 16:51

Foarte mult imi place varza pusa asa!!

Lau 1

30.11.2012, 16:52

place

MIUTA 1

30.11.2012, 17:48

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!