Varza murata fideluta la borcan

de mihaelar63 in Muraturi, 29 Noi 2012 | 4477 vizualizari

 

O varza gustoas care poate sta ca muratura langa aproape orice mancarica .
Daca nu va place garnitura preparati shaorma cu ea !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 verze albe
  • 1 varza rosie
  • 1 legatura hrean
  • 6 ardei iuti
  • sare mare neiodata
  • tulpini uscate de cimbru si marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata fideluta la borcan:


  1. Varza se curata de primul strat de frunze care pot fi murdare sau vestede si se taie fideluta cu ajutorul robotului sau a unei razatori speciale .

  2. Framantati varza cu sare si o lasati sa stea intr-un vas mare , acoperita pana a doua zi .

  3. Curatati si feliati hreanul .

  4. Introduceti varza in borcane in care puneti si hran , ardei iute si tulpinile uscate de marar si cimbru .Terminati cu felii de hrean care vor actiona ca o bariera la propriu cat si la figurat .

  5. Inchideti borcanele cu capace cu filet .

  6. Este buna de servit si dupa cateva zile .

 

TIPS-URI

1

Indesati bine varza in borcane , sa nu ramana goluri sau bule de aer . Deasupra trebuie sa lasati un deget din lichidul adunat . astfel se va pastra bine , nu se va inmuia . Daca nu are lichid deasupra exista riscul de a se amari .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata fideluta la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

30.11.2012, 16:51

Foarte mult imi place varza pusa asa!!

Lau 1

30.11.2012, 16:52

place

MIUTA 1

30.11.2012, 17:48

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida la murat