Varza noua calita cu carne afumata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 3 Iun 2013 | 5648 vizualizari

 

Varza noua,marar,afumatura si-o mamaliga calda langa si cred ca v-am convins ca merita sa luati loc la masa...

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne afuma
  • 3 verze ( cca 2,700 Kg )
  • 2 cepe uscate
  • 1 legaura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 cutie cu rosii taiate cubulete
  • cca 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu carne afumata:

Mai intai tocam varza, apoi ceapa o maruntim, atat pe cea veche cat si pe cea noua. Carnea o taiem bucatele mai mici, sa nu ne chinuim cand mestecam.

Intr-o tava punem uleiul, apoi carnea, lasam vreo 10-15 minute sa se caleasca, adaugam ceapa si avem grija sa amestecam sa nu se arda, apoi rosiile cubulete si varza tocata. Amestecam bine sa se intrepatrunda aromele si dam la cuptor cca 90-100 minute, fiecare in functie de ce cuptor are (ca unele-s mai destepte). Cand este aproape gata se adauga mararul tocat si se mai lasa 5-10 minute.

Se serveste cu mamaliga.

 

TIPS-URI

1

varza se freaca cu sare grujoasa

2

in rosii am adaugat 1 lingurita zahar,erau un pic mai acrisoare

3

se poate adauga si boabe de piper sau piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Varza noua calita cu carne afumata-0
Varza noua calita cu carne afumata-1
Varza noua calita cu carne afumata-2
Varza noua calita cu carne afumata-3
Varza noua calita cu carne afumata-4
Varza noua calita cu carne afumata-5
Varza noua calita cu carne afumata-6
Varza noua calita cu carne afumata-7
Varza noua calita cu carne afumata-8
Varza noua calita cu carne afumata-9

COMENTARII (46)

Panacris

Panacris 1

04.06.2013, 08:36

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 12:23

mmm...grozavaaa

babi5

babi5 1

22.12.2013, 15:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!