Varza noua calita cu carne afumata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 3 Iun 2013 | 5757 vizualizari

 

Varza noua,marar,afumatura si-o mamaliga calda langa si cred ca v-am convins ca merita sa luati loc la masa...

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne afuma
  • 3 verze ( cca 2,700 Kg )
  • 2 cepe uscate
  • 1 legaura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 cutie cu rosii taiate cubulete
  • cca 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu carne afumata:

Mai intai tocam varza, apoi ceapa o maruntim, atat pe cea veche cat si pe cea noua. Carnea o taiem bucatele mai mici, sa nu ne chinuim cand mestecam.


Intr-o tava punem uleiul, apoi carnea, lasam vreo 10-15 minute sa se caleasca, adaugam ceapa si avem grija sa amestecam sa nu se arda, apoi rosiile cubulete si varza tocata. Amestecam bine sa se intrepatrunda aromele si dam la cuptor cca 90-100 minute, fiecare in functie de ce cuptor are (ca unele-s mai destepte). Cand este aproape gata se adauga mararul tocat si se mai lasa 5-10 minute.


Se serveste cu mamaliga.

 

TIPS-URI

1

varza se freaca cu sare grujoasa

2

in rosii am adaugat 1 lingurita zahar,erau un pic mai acrisoare

3

se poate adauga si boabe de piper sau piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Panacris 1

04.06.2013, 08:36

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 12:23

mmm...grozavaaa

babi5 1

22.12.2013, 15:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura