Varza noua cu piept de porc

de Oana in Porc, 4 Mai 2014 | 2389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza noua
  • 500 g piept de porc
  • o legatura mare de ceapa verde- doar frunzele verzi
  • 2 fire de usturoi verde
  • un ardei gras
  • 400 g rosii in bulion
  • 150 ml bors
  • sare si piper
  • piper proaspat ras
  • 2 foi de dafin
  • jumatate de lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri de ulei
  • o legatura de marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu piept de porc:

Carnea de porc am portionat-o si am calit-o in uleiul incins, pe ambele parti. Am adaugat coditele de ceapa verde si usturoiul verde, toate taiate marunt si am lasat la innabusit. Am adaugat o cana de apa calda si am lasat sa fiarba carnea cu capacul pus.


Intre timp am taiat varza, am pus-o repede la robot si am facut-o fideluta. Cand carnea este fiarta, am adaugat ardeiul gras taiat cubulete si varza, sare si piper, foile de dafin si cimbrul. Am pus iar capacul sa se inmoaie. Am amestecat usor si am mai completat cu putina apa fiarta. Am pus iar capacul si am lasat sa fiarba si varza. La final am adaugat borsul fiert si rosiile taiate cubulete impreuna cu sucul de rosii. Am mai lasat cateva clocote si am oprit focul. Am presarat mararul verde tocat fin.


Un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

_Alina_ 1

05.05.2014, 12:42

Mmm, ce gustosenie!

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 12:55

foarte gustoasa

madi_marin 1

05.05.2014, 20:07

chiar am vazut azi in piata varza noua tocmai mi-ai dat o idee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu legume la cuptor