Varza noua cu sunculita taraneasca

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2011 | 2531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza
  • 500g sunculita taraneasca
  • 2cepe verzi
  • 1fir usturoi verde
  • 1morcov
  • delikat de legume
  • suc de rosii
  • 1lingura bulion de ardei
  • piper
  • 2frunze dafin
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu sunculita taraneasca:

Varza am taiat-o apoi am amestecat-o bine cu sare.


Sunculita am taiat-o fasii si am prajit-o putin,cand au fost gata le-am scos intr-o farfurioara si tot aici am calit ceapa,usturoiul si morcovul.Cand au fost gata am adaugat varza,delikatul,fasiile de sunculita si 2cani de apa.


Cand varza a fost fiarta am adaugat piperul ,foile de dafin,sucul de rosii si bulionul de ardei dupa care am mai lasat 5min.


Am dat la o parte de pe foc si am adaugat mararul si patrunjelul taiate marunt.POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

mihaelaM 1

27.05.2011, 13:52

Ionela

LUK 1

27.05.2011, 18:02

mihaelaM 1

27.05.2011, 22:05

Luk

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Varza cu miel, in vas de lut ( sau Mielul lui Becali =)) )