Varza noua cu sunculita taraneasca

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2011 | 2210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza
  • 500g sunculita taraneasca
  • 2cepe verzi
  • 1fir usturoi verde
  • 1morcov
  • delikat de legume
  • suc de rosii
  • 1lingura bulion de ardei
  • piper
  • 2frunze dafin
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu sunculita taraneasca:

Varza am taiat-o apoi am amestecat-o bine cu sare.


Sunculita am taiat-o fasii si am prajit-o putin,cand au fost gata le-am scos intr-o farfurioara si tot aici am calit ceapa,usturoiul si morcovul.Cand au fost gata am adaugat varza,delikatul,fasiile de sunculita si 2cani de apa.


Cand varza a fost fiarta am adaugat piperul ,foile de dafin,sucul de rosii si bulionul de ardei dupa care am mai lasat 5min.


Am dat la o parte de pe foc si am adaugat mararul si patrunjelul taiate marunt.POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

mihaelaM 1

27.05.2011, 13:52

Ionela

LUK 1

27.05.2011, 18:02

mihaelaM 1

27.05.2011, 22:05

Luk

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Şarlotă pariziană - reteta 500

ieri la 20:53

Chec sandwich croque monsieur

ieri la 20:32

Salata de fasole  ochi-negru

de Ksenya 4

ieri la 16:35

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din varza dulce