Varza pane

de Mirela Suba in Mancaruri de legume, 29 Mai 2013 | 8373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza(nu conteaza gramajul)
  • sare
  • piper
  • 2 litri apa
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza pane:

Apa se pune la fiert cu sare si cu varza intreaga.

Dupa ce varza s-a oparit,se scoate din oala si se lasa la scurs.

Dupa ce s-a scurs si e rece,se taie felii si se dau cu sare si piper.

Intre timp se face un amestec din oua - se bat ouale bine si se adauga sare si piper si faina cat cuprinde ca sa fie ca un aluat de clatite. Se iau bucatile de varza,se dau prin sos si apoi se pun in uleiul bine incins.

Se scot pe servetel de bucatarie si se lasa la racit.

Se pot manca cu salata de legume sau cu orice doriti.

Pofta Mare!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Mirela Suba 1

30.05.2013, 17:09

eu doar am spus ca acea compozitie sa aibe textura ca aluatul de clatite. stiu ca nu se potriveste,dar a fost exemplu

Bunica 1

30.05.2013, 17:15

N-am mancat niciodata

Mirela Suba 1

31.05.2013, 14:24

nici eu nu am mancat,mama soacra le-a facut pentru prima data mie si mi-a placut enorm,are gust foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Varza pane