Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu-i o noutate în lumea culinară, însă e o idee pentru cei care doresc să diversifice felurile de mâncare în zile de post.
Se încinge uleiul într-o cratiţă, se căleşte puţin ceapa, se adaugă morcovii, varza tăiată julien sau dată la răzătoare.
Se amestecă totul iar după 3-4 minute se adaugă sucul de roşii, zeama de la ardei copţi.
Se fierbe timp de 20-25 de minute după care se adaugă orezul spălat, cimbrul, se potriveşte la sare şi se mai lasă 10-15 minute pentru a se fierbe orezul.
Poftă bună!
1
Am adăugat puţin zeamă de la ardei copţi în oţet, astfel am acrit în mod „artificial” varza.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult