Varza rosie calita

de rodicamaria in Mancaruri de post, 24 Noi 2013 | 8378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 varza rosie taiata fideluta
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1/2 mar dat pe razatoarea mare(cu tot cu coaja)
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite otet de mere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie calita:

Ceapa si varza se calesc usor in ulei.


Se adauga 200 ml apa , marul , se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe cam 30 min , la foc mic , cu capac , pana cand este facuta , dar nu moale de tot ca sa se sfarame . Se amesteca din cand in cand . Se mai adauga apa daca este nevoie .


Se adauga apoi otetul si se mai fierbe cateva minute fara capac , pana cand scade tot lichidul .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie calita" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

rodicamaria 1

24.11.2013, 11:32

Rocsi , nici eu nu am mancat pana acum gatita asa , doar salata din varza cruda . Am zis ca merita sa incerc , iar acum nu-mi pare rau . Am sa mai fac , mai ales ca nu sunt deloc fan varza alba cruda , doar murata .

rodicamaria 1

24.11.2013, 11:33

Bunica , nu se compara cu varza alba calita , este mult mai buna , parerea mea.

MotanLaOale 1

24.11.2013, 12:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de...legume