Varza umpluta

de epurasha2bb in Porc, 11 Mai 2010 | 4603 vizualizari

 

mi-a placut ideea de a umple o varza la miha si cu ce-am umplut-o eu cititi si veti vedea! te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 150 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ciuperca
  • 50 g cascaval
  • marar verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 graunti mari de usturoi
  • 1 rosie potrivita
  • sare mare, piper negru
  • cateva felii de slaninuta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Se spala varzuca bine si se scoate cu grija cu un cutit cotorul.Se stropeste cu putin ulei si se da cu sare mare si piper negruSe toaca marunt kaizerul, usturoiul, ardeiul rosu, morcovul si ciuperca si se calesc usor in tigaie.Apoi se umple varzuca cu acest amestec.Deasupra asezam rosia bucatele si acoperim cu o frunza de varza.

Peste frunza de varza asezam si  cateva feliute de slaninuta si dam la cuptor intr-o tava de yena cu putina apa si ulei pe fund.Lasam sa se rumeneasca bine, din cand in cand mai punem cu lingura zema din vas peste varza si apoi spre sfarsit indepartam foaia de varza de deasupra si adaugam deasupra ceapa verde tocata si cascavalul felii subtiri, presaram putin marar si dam din nou la cuptor cam 10 minute pana ce se rumenste si cascavalul de deasupra.O servim intreaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

13.05.2010, 01:57

vai ce bine arata super si felicitari as pune 10 furci..............pun 5 oricum e de nota 20

UNICA 1

03.06.2010, 17:38

ce bine arata,nu-mi dadea prin cap sa fac asa ceva!
sper sa nu stric varza ,adica sa se imprastie umplutura cand o sa incerc si eu!

epurasha2bb 1

03.06.2010, 17:56

it propun sa incerci ceva d ecare esti sigura ca-ti iese ca vad ca iti faci prea multe griji!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varză murată cu kaizer