Varza umpluta

de epurasha2bb in Porc, 11 Mai 2010 | 2297 vizualizari

 

mi-a placut ideea de a umple o varza la miha si cu ce-am umplut-o eu cititi si veti vedea! te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 150 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ciuperca
  • 50 g cascaval
  • marar verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 graunti mari de usturoi
  • 1 rosie potrivita
  • sare mare, piper negru
  • cateva felii de slaninuta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Se spala varzuca bine si se scoate cu grija cu un cutit cotorul.Se stropeste cu putin ulei si se da cu sare mare si piper negruSe toaca marunt kaizerul, usturoiul, ardeiul rosu, morcovul si ciuperca si se calesc usor in tigaie.Apoi se umple varzuca cu acest amestec.Deasupra asezam rosia bucatele si acoperim cu o frunza de varza.

Peste frunza de varza asezam si  cateva feliute de slaninuta si dam la cuptor intr-o tava de yena cu putina apa si ulei pe fund.Lasam sa se rumeneasca bine, din cand in cand mai punem cu lingura zema din vas peste varza si apoi spre sfarsit indepartam foaia de varza de deasupra si adaugam deasupra ceapa verde tocata si cascavalul felii subtiri, presaram putin marar si dam din nou la cuptor cam 10 minute pana ce se rumenste si cascavalul de deasupra.O servim intreaga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

13.05.2010, 01:57

vai ce bine arata super si felicitari as pune 10 furci..............pun 5 oricum e de nota 20

UNICA 1

03.06.2010, 17:38

ce bine arata,nu-mi dadea prin cap sa fac asa ceva!
sper sa nu stric varza ,adica sa se imprastie umplutura cand o sa incerc si eu!

epurasha2bb 1

03.06.2010, 17:56

it propun sa incerci ceva d ecare esti sigura ca-ti iese ca vad ca iti faci prea multe griji!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!