Varza umpluta cu pasat , ciuperci si legume -de post .

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 26 Feb 2010 | 9237 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

26.02.2010, 10:56

Ce e ala pasat?

rivka 1

26.02.2010, 11:26

o ce minune de mancare mihaela!

pasatul si orezul deci nu le-ai fiert inainte sa umplii verzele?

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:29

pasatul [ cu caciulita pe primul a ] este obtinut din boabe de porumb care se macina mai mare , sau as putea spune , crupe de porumb . se macina pe la morile satesti . se mai poate prepara fiert in lapte .are o consistenta mai dura , de aceea trebuie sa stea la imuiat in apa mai multe ore .in sarmale pare crocant ..

rivka 1

26.02.2010, 11:33

am mancat mai demult niste sarmale cred ac asa erau facute , una dintre cele mai bune chestii mancate de mine vreodata, e fff buna mancarea asta dada!!!!

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:33

niciodata nu il fierb , l-am lasat chiar o zi sa stea la imuiat ,au fost asa bune,vad ca totusi vine primavarape la tine ca esti mai usurel imbracata

rivka 1

26.02.2010, 11:37

alaltaieri a fost foarte frig dar ieri si azi 8, 9 grade peste zi, dar ploua foarte tare, torential , toata noaptea a turnat cu galeata...

sper sa vina odata primavara ca nu mai rezist, sigur in martie va mai da odata gerul.

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:42

aici este soare chiar putenic , ieri 13 grade max. au fost si 16 .iti trimit si tie un manunchi de raze si un gand bun sa te incalzeasca .

nadina73 1

15.03.2010, 01:52

hmmmmmmmmm nici nu stiu ce sa zic pasat,dar de unde sa iau char as mancat dar ..........am sa fac sa imi trimita din tara ,sant extraordinar de bune cu pasa,felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Linte rosie cu orez