Varzari cu varza dulce

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2009 | 6425 vizualizari

 

Eu am facut coca la masina de paine. Am un program special de facut coca care face tot de la framantat pana la dospit asa fel incat coca iese perfecta. Puteti sa o faceti si fara masina, punand aceleasi ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru coca:
  • 4 cani de faiana
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura ulei
  • 3 lingurite de lapte praf
  • 2 oua
  • 200 ml apa
  • drojdie cat o nuca
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 1 varza mare
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 cepe
  • ulei pentru calit    
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varzari cu varza dulce:

Am pregatit intr-un castron ingredientele pentru paine. Am amestecat apa calduta cu ouale, zaharul, sarea, uleiul, laptele praf si drojdia pana s-au dizolvat complet, apoi am pus acest amestec in vasul de la masina de facut paine si am adaugat faiana. Am dat drumul la masina de paine la programul nr.8 “Dough” (coca) care in timp de 1:20 h a pregatit coca pentru varzari.


Tocam varza, o asezonam intr-un vas mare, o saram si o lasam 20 minute sa se inmoaie. Taiem ceapa marunt si o calim impreuna cu varza in ulei, pana cand varza devine transluucida. Condimentam si ….GATA!


Intindem coca pe masa (ungem cu ulei masa) si taiem patrate cu cutitul, punem umplutura in mijloc si impaturim stil plic. Eu am facut cateva si rulate. Ca sa difersific formele. Pe deasupra am pus galbenus de ou batut cu 2 lingurite de ulei. Ca sa dea luciu si sa se rumeneasca frumos pe deasupra.


Le bagam in cuptorul incins la 200 grade pentru cca 20-25 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varzari cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

rivka 1

19.09.2009, 12:57

astea sunt foaaaarte bune, ma mir sincer cine nu le-a notat cu nota maxima, as fii in stare sa le mananc pe toate, intr-o vreme eram chiar dependenta as putea spune de asa ceva...

elena1988 1

04.03.2011, 09:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj