Veggie burgers

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 3599 vizualizari

 

buni pt vegetarieni

 

INGREDIENTE

  • 3 sferturi de cana de linte
  • 6 linguri nuca macinata
  • 3 linguri pesmet
  • un ou
  • 3 catei de usturoi dati prin presa
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Veggie burgers:

-Lintea se spala si se fierbe in 4 cani de apa cu o lingura de sare,
-Se fierbe pana cand boabele se inmoaie, apoi se scurge de apa si se pune la racit.
-Racita, lintea se pune in robot sau se da prin masina de tocat carne dar la sita mare, pentru ca e bine sa ramana bucati mai mari de linte, deci sa nu fie chiar ca o pasta.
-Lintea macinata se amesteca cu restul ingredientelor
-Se incinge intr-o tigaie uleiul, si se formeaza burgers din pasta obtinuta
-Se prajesc la foc mediu pe ambele parti
-se scot pe hartie absorbanta
-eu le-am servit cu panini, smantana, ceapa, ardel... dar pot fi de asemenea servite si simple pe o felie de paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Veggie burgers" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci