Sarmale de post fierte in vas roman

de mamaieelena in Mancaruri de post, 13 Dec 2010 | 4330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 1 ardei gras
  • 3 cepe potrivite
  • 1 fir de praz
  • 1 cartof
  • 8 linguri ulei
  • 5ooml suc de rosii
  • 1 ceasca de cafea de 200 gr cu orez
  • patrunjel(eu am pus de la congelator)
  • piper
  • sare
  • foi de dafin 4 buc
  • cimbru cu crenguta 1 buc.
  • 1 varza murata mare de 2-2.500kg
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post fierte in vas roman:

4 linguri de ulei se pun in wok si se pun la calit ardei, ceapa, ciuperci, cartof si praz, dar dupa ce au fost curatate , spalate si taiate. Se vor cali pana se duce zeama de la toate. Se asezoneaza dupa gust si apoi se pun in blender si se zdrobesc dar nu prea mult .


Intr-un castron punem orezul la spalat si scurgem bine de apa dupa care peste orez rasturnam continutul blenderului se adauga verdeata si cu lingura punem in foile de varza pe care le-am pregatit de cu o zi inainte. Pentru ca le-am lasat la desarat cu apa rece le impachtam cu grja ca e un pic mai moale dar se pot impacheta bine .


Se aseaza in vasul roman creanga de cimbru si foi de dafin si apoi sarmalele . La sfarsit se pun cele 4 linguri de ulei si sucul de rosii cu un pic de apa apoi se da la cuptor cca o ora dar trebuie verificat.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post fierte in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

18.12.2010, 00:12

foarte bune

csillag1993 1

23.02.2011, 15:43

SARMALE..

Preparatul meu preferat



Arata foarte bine

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:44

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post din varză oparită în borş