Vinete cu bacon si cascaval la cuptor

de Bunica in Mancaruri cu carne, 14 Iul 2013 | 3891 vizualizari

 

Vinete cu bacon si cascaval la cuptor un preparat pentru un pranz satios.Initial l-am gandit pentru 3 portii,dar fiind foarte satios -4 portii lejer.Stiuuuuuu ca o sa spuneti ca este bomba calorica,dar ganditi-va cat revine per portie;)

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • 150 g.cascaval Delaco
  • 150 g.bacon
  • unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu bacon si cascaval la cuptor:

Vanata se feliaza rondele ,sareaza si se lasa 10-15 min.


Spalam dondelele de vanata,le tamponam cu un prosop absorbant si le coacem in tigaia dry cooker.


Cascavalul se rade.


Baconul se taie felii subtiri.


OUngem cu unt o foerma termorezistenta si asamblam:strat de vinete,bacon cascaval.


Vor fi cate doua straturi din fiecare.


Se da la cuptorul incins la 170 grade pentru 20 min. ,pana se topeste cascavalul.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune orice afumatura cu carne.

2

Nu se sareaza.Sarea de la cascaval si bacon este sufiecienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

14.07.2013, 16:15

ce bune sunt

Bunica 1

14.07.2013, 20:08

roxana_simona 1

11.08.2013, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu carne tocata si multe legume