Vinete cu bacon si cascaval la cuptor

de Bunica in Mancaruri cu carne, 14 Iul 2013 | 9268 vizualizari

 

Vinete cu bacon si cascaval la cuptor un preparat pentru un pranz satios.Initial l-am gandit pentru 3 portii,dar fiind foarte satios -4 portii lejer.Stiuuuuuu ca o sa spuneti ca este bomba calorica,dar ganditi-va cat revine per portie;)

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • 150 g.cascaval Delaco
  • 150 g.bacon
  • unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu bacon si cascaval la cuptor:

Vanata se feliaza rondele ,sareaza si se lasa 10-15 min.

Spalam dondelele de vanata,le tamponam cu un prosop absorbant si le coacem in tigaia dry cooker.

Cascavalul se rade.

Baconul se taie felii subtiri.

OUngem cu unt o foerma termorezistenta si asamblam:strat de vinete,bacon cascaval.

Vor fi cate doua straturi din fiecare.

Se da la cuptorul incins la 170 grade pentru 20 min. ,pana se topeste cascavalul.

TIPS-URI

1

Se poate pune orice afumatura cu carne.

2

Nu se sareaza.Sarea de la cascaval si bacon este sufiecienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui gratinati