Fasole frecata cu carnati si varza murata

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2016 | 1152 vizualizari

 

Imi place fasolea sub orice forma gatita. Cand am pofta, o pregatesc singur fara sa cer ajutorul sotiei mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole boabe
  • 2 cepe mari
  • 1 pereche de carnati de casa
  • ulei
  • sare
  • boia dulce
  • varza murata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata cu carnati si varza murata:

Fasolea o las peste noapte la inmuiat in apa calda. A doua zi o clatesc bine si o pun la fiert in oala sub presiune timp de 40 de minute. Cele doua cepe le curat, le tai mai marunt sau fasii subtiri si le calesc in ulei. La sfarsit adaug sare dupa gust si boia dulce.


Fasolea fiarta am strecurat-o, am pastrat o cana de zeama si am blenduit-o bine pana s-a format o pasta. Carnatii i-am prajit feliute, separat de ceapa. Pofta buna sa aveti ca si acum imi ploua in gura cand scriu reteta:))))

 

TIPS-URI

1

Daca folositi mixerul pentru a bate fasolea, aveti grija sa fie si putin lichid in care au fiert boabele, deoarece altfel e prea densa si se poate defecta mixerul din cauza efortului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata cu carnati si varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

22.11.2016, 07:59

Si mie imi place fasolea! Astept varza socrilor sa se mureze...

Ksenya 1

22.11.2016, 08:37

buna reteta!

Adrian2016 1

26.11.2016, 10:25

multumesc tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu kaizer si carnacior