Fasole frecata cu carnati si varza murata

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2016 | 1628 vizualizari

 

Imi place fasolea sub orice forma gatita. Cand am pofta, o pregatesc singur fara sa cer ajutorul sotiei mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole boabe
  • 2 cepe mari
  • 1 pereche de carnati de casa
  • ulei
  • sare
  • boia dulce
  • varza murata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata cu carnati si varza murata:

Fasolea o las peste noapte la inmuiat in apa calda. A doua zi o clatesc bine si o pun la fiert in oala sub presiune timp de 40 de minute. Cele doua cepe le curat, le tai mai marunt sau fasii subtiri si le calesc in ulei. La sfarsit adaug sare dupa gust si boia dulce.


Fasolea fiarta am strecurat-o, am pastrat o cana de zeama si am blenduit-o bine pana s-a format o pasta. Carnatii i-am prajit feliute, separat de ceapa. Pofta buna sa aveti ca si acum imi ploua in gura cand scriu reteta:))))

 

TIPS-URI

1

Daca folositi mixerul pentru a bate fasolea, aveti grija sa fie si putin lichid in care au fiert boabele, deoarece altfel e prea densa si se poate defecta mixerul din cauza efortului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata cu carnati si varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

22.11.2016, 07:59

Si mie imi place fasolea! Astept varza socrilor sa se mureze...

Ksenya 1

22.11.2016, 08:37

buna reteta!

Adrian2016 1

26.11.2016, 10:25

multumesc tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudele cu mere

de Ancutsa 5

ieri la 17:10

Piure de năut cu sos de ceapă

de Ancutsa 5

ieri la 17:02

Coșulețe cu nucă

de Ancutsa 5

ieri la 16:57

Plăcintă cu carne și ciuperci și aluat de pizza

de Ancutsa 5

ieri la 16:51

Mamaliguta in straturi

ieri la 12:15

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceafa afumata