Pilaf de orez cu costita

de pity19 in Mancaruri cu carne, 1 Sep 2014 | 4132 vizualizari

 

Impreuna cu familia mea ne-am bucurat o cina nemaipomenita! :) Sper sa va incante si pe voi! :)

 

INGREDIENTE

  • jumatate de kg orez
  • 2 ardei rosii
  • o rosie
  • un ardei iute rosu
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • vegeta , sare piper , busuioc , patrunjel proaspat tocat
  • 2 l apa ptr fiert orezul
  • un kg costita fara grasime
  • o bucata carnat de casa afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu costita:

  1. Clatim legumele ;
  2. Ardeii ii scobim de seminte , taiem marunt ;
  3. Ardeiul iute il tocam marunt ;
  4. Rosia o taiem rondele ;
  5. Intr-o cratita adaugam 3 linguri ulei de masline , ardeii si rosia ;
  6. Adaugam orezul peste legume si apa ; Lasam pana orezul este aproape fiert  , condimentam si mai lasam pana absoarbe apa , inainte sa luam de pe foc adaugam busuioc si patrunjelul tocat ;
  7. Costita o taiem felii ; Condimentam cu vegeta si piper ;
  8. Incingem un gratar de aragaz , ungem cu putin ulei de masline , adaugam bucatile de costita si lasam la rumenit bine pe ambele parti dupa care scoatem pe un servetel de hartie ;
  9. Punem carnatul pe gratarul de aragaz si lasam sa se rumeneasca frumos pe ambele parti ;

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu costita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Panacris 1

01.09.2014, 20:24

dantes 1

02.09.2014, 07:05

Bun!

Ina 1

02.09.2014, 19:56

unde esti, Cleme?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ficatei la cuptor