Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalati legumele si curatati vinetele de coaja.
Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare.
Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie.
Asezati intr-un vas termorezistent un rand de branza,unul de dovlecei,unul de rosii si unul de vinete; iarasi puneti branza,dovlecei,rosii si vinete + branza deasupra. Bagati la cuptor la foc mediu pentru ~40 min.
1
Daca branza este sarata NU puneti sare; este indicat sa cumparati branza nesarata ( in acest caz puneti sare dupa gust in mancare)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult