Vinete gratinate

de Cocktail_of_Senses in Mancaruri de legume, 5 Mar 2014 | 5262 vizualizari

 

Meatless day - o zi fara carne inseamna un pas catre o viata mai echilibrata. Sunteti de acord?

 

INGREDIENTE

  • - 3 vinete taiate felii de aproximativ 1 cm grosime
  • - sos de rosii (preferabil facut in casa)
  • - 30 g sos pesto
  • - 100 g mozzarella rasa -
  • 100 g parmezan ras
  • - oregano
  • - 6-7 frunze de busuioc
  • - ulei de masline
  • - sare de mare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete gratinate:

Pentru inceput am condimentat vinetele cu sare, piper si ulei de masline si le-am tras la tigaie fix 1 minut pe fiecare parte, pana au capatat o culoare usor maronie. Este important sa taiati vinetele la aceeasi grosime pentru a se coace uniform.



Am uns o tava pentru cuptor cu putin ulei de masline si am asezat primul strat de vinete, apoi am turnat o parte din sosul de rosii, apoi inca un strat de vinete si iar unul de rosii pana am terminat toate vinetele. Am pastrat putin sos de rosii pe care l-am amestecat cu sosul pesto si l-am turnat in tava peste vinete. La final am adaugat branzeturile si busuiocul si am lasat la cuptor (180 grade) timp de 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:20

simona72 1

06.03.2014, 11:35

Tare bune!!

babi5 1

06.03.2014, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Gratin de vinete si dovlecei