Vinete gratinate cu cascaval

de lili2010 in Mancaruri de legume, 2 Oct 2010 | 7194 vizualizari

 

Ceva super simplu de executat si super rapid...

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete 
  • 100g cascaval
  • 100g smantana(eu am pus iaurt mai gras)
  • 1 lingura unt 
  • 2 oua 
  • o ceapa mica(eu am pus cateva foi verzi de praz,pentru culoare) 
  • ardei gras (eu am folosit trei culori) 
  • 100g kaizer(optional) 
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete gratinate cu cascaval:

Taiem vinetele felii rotunde, fara a le curata de coaja si le punem la fiert in apa cu sare.


Cand sunt fierte, le scurgem de apa.


Ceapa,ardeiul si kaizerul ,taiate cubulete, le-am calit putin. Dupa ce s-au scurs de apa vinetele, pregatim un vas care merge la cuptor, il ungem cu unt si asezam un strat de vinete,peste care un strat de legume si apoi cascaval ras.Continuam cu inca un rand de straturi.


La final,batem cele doua oua cu smantana,adaugam sare si piper si acoperim totul.


Optional...putin parmezan..si apoi la cuptor,la foc potrivit, pentru 20 de minute.


Se servesc calde dar sunt bune si reci .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete gratinate cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Crista_Luca 1

06.10.2010, 09:05

bine ai venit ...arata foarte bine vinetele tale ..ai 5 furcu !

adry88 1

30.05.2011, 20:44

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 14:26

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu sos Bechamel