Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 1151 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Vanata se spala, se sterge si se taie in jumatate pe lung.


Se cresteaza fiecare jumatate in diagonala fara a taia si coaja si rezulta niste romburi.


Usturoiul se curata si se taie feliute.


Se stropesc jumatatile de vanata cu ulei de masline din abundenta.


Se introduc feliutele de usturoi in fiecara crestatura din jumatatile de vanata.


Restul de ulei se pune in vasul slow cookerului Crock-Pot.


Se pun jumatatile de vinete in vas si se presara cu sare si piper.


Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se lasa 2 ore.


Dupa se introduce in cuptor 20 de minute pana se rumenesc bine.


Se mananca calde, dar sunt bune si reci.


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

31.10.2019, 21:11

MotanLaOale 1

31.10.2019, 21:53

Multumesc

dantes 1

01.11.2019, 10:00

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot 3,5 L