Vinete in sos de rosii si ardei (Reteta nr. 150)

de Adele in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 883 vizualizari

 

Un sos dulce-acrisor,rapid si delicios pe care il ador :X

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita (2 mai mici).
  • 1 ardel rosu.
  • 1 ceapa.
  • 1lingurita zahar.
  • 1 lingura otet de vin.
  • 200 g conserva de rosii(puteti folosi si cele proaspete).
  • 2 linguri ulei de masline.
  • sare.
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete in sos de rosii si ardei (Reteta nr. 150):

Se curata ceapa si se toaca marunt se pune la calit cu o lingura de ulei la foc mic, intre timp se curata vanata se taie in cuburi, destul de mari, se curata si se spala bine si se taie felii si ardelul.


Se adauga peste ceapa rumenita, se pune si restul de ulei, se adauga si zaharul impreuna cu otetul, se lasa la foc mic pana se evaporeaza otetul, dupa care se pune conserva de rosii, se potriveste de sare si piper, se acopera cu un capac si se lasa 15-20 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.


Se serveste cald sau rece alaturi de orez, pireu, cous-cous,paste etc.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Daca doriti , se pot pune si masline negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete in sos de rosii si ardei (Reteta nr. 150)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Adele 1

06.05.2015, 12:17

Multumesc

roxana_simona 1

07.05.2015, 13:50

bun

Adele 1

07.05.2015, 14:34

Multumesc >.d<

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval (2)