Vinete pane

de Vyoleta in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 2423 vizualizari

 

Aceasta reteta este inspirata de la sufletista,cu cateva adaugari :D

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 cani cu fulgi de porumb
  • 2 linguri pesmet
  • 1 capatana usturoi
  • lamaie
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vanata se curata de coaja,o taiem rondele,o stropim cu putina lamaie,punem sare si piper dupa gust,dupa care punem rondelele intr-o strecuratoare la scurs timp de aproximativ 30 de minute.


Intre timp curatam usturoiul,il pasam si il amestecam cu cele 3 oua,sarea,piperul si 1 lingurita de busuioc.


Intr-un bol amestecam faina cu pesmetul si cu fulgii de porumb pisati nu foarte marunt.


Dupa ce vinetele s-au scurs,punem tigaia cu ulei la incins la foc mic.


Luam o felie de vanata o trecem prin ou apoi prin amestecul de faina cu pesmet si fulgi de porumb,apoi iar prin ou ,dupa care o punem la prajit in uleiul incins,o intoarcem pe o parte si pe cealalta pana capata o culoare aurie.


Asa se repeta si cu celelalte rondele.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Lau 1

21.08.2011, 13:58

adry88 1

21.08.2011, 21:18

alinutzika 1

21.08.2011, 23:37

tare bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu lebar de casa