Vinete pane cu parmezan

de Rux in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 3038 vizualizari

 

Reteta de vinete preparata a la Lilik...multumesc Lilik, e grozava ideea cu parmezanul eu de regula le faceam simple...au iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 3 oua
  • pesmet( 7-8 linguri)
  • parmezan( 3-4 linguri)
  • sare
  • faina
  • ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu parmezan:

Am curatat vanata de coaja, apoi am taiat-o felii si am presarat sare pe ea.

Am batut ouale cu un praf de sare apoi am amestecat pesmetul cu parmezanul ras pe o farfurie, pe o alta farfurie am pus faina.

Se tavalesc vinetele prin faina apoi prin ou si prin parmezan cu pesmet.

Se prajesc pana devin aurii.

Eu le-am servit cu salata cu de toate, salata de vinete, branza pane si cartofi noi prajiti...yamyyyyyy.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Vinete pane cu parmezan-0
Vinete pane cu parmezan-1
Vinete pane cu parmezan-2
Vinete pane cu parmezan-3
Vinete pane cu parmezan-4

COMENTARII (23)

Rux

Rux 1

09.05.2011, 12:58

Multumesc Motan

mena29

mena29 1

09.05.2011, 22:24

Am venit,am gustat,am constatat!!!
DELICIOASE!

Rux

Rux 1

12.05.2011, 10:04

Mena scumpa mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!