Vinete umplute

de Mitinita in Mancaruri de legume, 9 Oct 2018 | 3421 vizualizari

 

Eu fac vinete umplute de cate ori am ocazia!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • orez
  • sare si piper
  • cimbru
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se taie in doua si se scobeste miezul.

Se spala legumele si se taie cubulete.

Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras, miezul de vinete si se condimenteaza cu cimbru, marar si piper.

Se adauga orezul, se mai lasa vreo 2 minute pe foc si se adauga rosiile taiate cubulete.

Se adauga sare dupa gust.

Se pune compozitia in vinetele scobite si se dau la cuptor la 200 grade C, pentru o jumatate de ora.

TIPS-URI

1

La reteta de vinete umplute folosesc orez simplu, pregatit la aburi si care a stat la frigider o zi. Daca nu aveti, puteti fierbe orezul in apa cu sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Barcute de vinete