Budinca de cartofi cu ardei si ciuperci

de ancutsa in Mancaruri de legume, 24 Iun 2016 | 1304 vizualizari

 

Reteta mea de budinca pe care am scris-o pe blog implineste maine 2 ani si sunt tare bucuroasa. Acesta este un fel de mancare tocmai bun pentru cina, este o masa usoara.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi fierti, decojiti;
  • 300 gr branza rasa;
  • 200 gr smantana;
  • 100 gr cascaval ras;
  • sare dupa gust;
  • ardei rosu taiat felii;
  • cateva ciuperci tocate marunt;
  • 1 ou pentru a lega compozitia;
  • 4 oua (sau mai multe, in functie de cate portii doriti).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu ardei si ciuperci:

Se pun cartofii la fiert, decojiti pentru aprox. 30 de minute.


Dupa ce s-au fiert cartofii, putem sa aprindem cuptorul si sa continuam astfel: cartofii (calzi) se taie cubulete, apoi se amesteca cu branza rasa, un ou crud, smantana. Daca branza este nesarata, atunci putem pune pana la 1/2 de lingurita cu sare.


Punem amestecul intr-o tava unsa cu ulei. Se fac adancituri pentru a pune cele 4 oua, cate 1 per portie.


Adaugam si ciuperci pe portiile celor care iubesc ciupercile. Eu fac 2 portii cu ciuperci si 2 fara.


Se orneaza cu felii de ardei rosu, care este dulce si da o savoare minunata acestui fel de mancare.


In final, se rade cascaval deasupra.



Dam la cuptor cam 30 de minute.


Se serveste calda.


Timp: aprox 1h 15min


Portii: 4


Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:


http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/06/budinca-de-cartofi-cu-ardei-si-ciuperci.html



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu ardei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

27.06.2016, 09:26

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:45

ancutsa 1

04.07.2016, 11:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de legume cu spanac