Vinete umplute

de ela in Mancaruri cu carne, 9 Aug 2010 | 6717 vizualizari

 

delicios...nu credeam ca voi manca si eu,desi imi plac vinetele,doar cele facute salata....

 

INGREDIENTE

  • 4vinete mari
  • 400gr carne tocata amestec
  • 1borcan ciuperci
  • 1ardei mic capia
  • 2rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 1pumn de paste fundite(sau altceva)
  • 3cepe verzi(sau o ceapa alba)
  • 150gr cascaval
  • parmezan
  • oergano,busuioc,nucsoara
  • 1morcov
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se spala vinetele si se taie in doua pe lung si se scobesc putin.


Ceapa se curata daca e alba,daca nu cea verde se taie rondele,la fel si morcovul,ardeiul si rosiile se decojesc.


Miezul de la vinete si legumele taiate bucati mai mici se pun in robot si se toaca.Tocam si ciupercile.


Intr-o craticioara punem pe foc,ulei si legumele tocate si lasam putin,apoi adaugam ciupercile si carnea tocata,


spre sfasit,dupa 15minute,se adauga sare,piper,busuioc,oregano,sucul de rosii si un praf de nucsoara(dupa gust).


Cu compozitia pregatita se umplu vinetele scobite si se pun intr-o tava si se dau la cuptor 40minute.


Intre timp se pune apa la fiert cu sare si se rastoarna pastele,se fierb dupa instructiunile de pe punga,iar cand sunt gata,se scurg si se dau printr-un jet de apa rece.


Se scot vinetele dupa 40minute si se pun peste ele pastele,cascavalul ras si parmezan si se mai da la cuptor inca 10-15minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (86)

Sylvia 1

18.08.2010, 14:34

Ela am vazut, esti mortala trebuei sa ne stabilim cumva un semnal de chemare noi pasarile de noapte

ela 1

18.08.2010, 14:35

Danis au fost si tare bune

ela 1

18.08.2010, 14:36

Sylvia cred ca suntem un stol de pasari de noapte cred ca suntem cucuvele....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Piure si ficatei cu sos la steamer