Vinete umplute

de ela in Mancaruri cu carne, 9 Aug 2010 | 6380 vizualizari

 

delicios...nu credeam ca voi manca si eu,desi imi plac vinetele,doar cele facute salata....

 

INGREDIENTE

  • 4vinete mari
  • 400gr carne tocata amestec
  • 1borcan ciuperci
  • 1ardei mic capia
  • 2rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 1pumn de paste fundite(sau altceva)
  • 3cepe verzi(sau o ceapa alba)
  • 150gr cascaval
  • parmezan
  • oergano,busuioc,nucsoara
  • 1morcov
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se spala vinetele si se taie in doua pe lung si se scobesc putin.


Ceapa se curata daca e alba,daca nu cea verde se taie rondele,la fel si morcovul,ardeiul si rosiile se decojesc.


Miezul de la vinete si legumele taiate bucati mai mici se pun in robot si se toaca.Tocam si ciupercile.


Intr-o craticioara punem pe foc,ulei si legumele tocate si lasam putin,apoi adaugam ciupercile si carnea tocata,


spre sfasit,dupa 15minute,se adauga sare,piper,busuioc,oregano,sucul de rosii si un praf de nucsoara(dupa gust).


Cu compozitia pregatita se umplu vinetele scobite si se pun intr-o tava si se dau la cuptor 40minute.


Intre timp se pune apa la fiert cu sare si se rastoarna pastele,se fierb dupa instructiunile de pe punga,iar cand sunt gata,se scurg si se dau printr-un jet de apa rece.


Se scot vinetele dupa 40minute si se pun peste ele pastele,cascavalul ras si parmezan si se mai da la cuptor inca 10-15minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (86)

Sylvia 1

18.08.2010, 14:34

Ela am vazut, esti mortala trebuei sa ne stabilim cumva un semnal de chemare noi pasarile de noapte

ela 1

18.08.2010, 14:35

Danis au fost si tare bune

ela 1

18.08.2010, 14:36

Sylvia cred ca suntem un stol de pasari de noapte cred ca suntem cucuvele....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sos marinat cu chiftelute si ciuperci