Vinete umplute cu crema de branza si cascaval

de alinutza1983 in Mancaruri de legume, 11 Oct 2011 | 3624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 vinete ( maricele );
  • 1 cutie crema de branza ;
  • 200 gr cascaval ras,
  • 120 gr unt;
  • 2 oua;
  • 2 linguri ulei masline;
  • seminte de susan,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu crema de branza si cascaval:

 1. Vinetele splatae sii uscate se vor taia in 2, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc.

2. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor cca 20-25 min, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, cu atentie, astfel incat coaja sa nu se rupa.
Intr-un bol incapator punem miezul de vinete, crema de branza si cam jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si amestecam bine toate aceste ingrediente..

3. Intr-o tava unsa cu unt asezam coaja de vinete in care turnam compozitia de crema de branza , apoi peste presaram cealalta jumate din cantitatea de cascaval ramasa. pe deasupra presaram seminte de suan, dupa gust si generozitate!

4. Dam totul lal cuptro pentru inca 10-15 min, pana se topeste cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu crema de branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu branza de vaci