Vinete umplute cu crema de branza si cascaval

de alinutza1983 in Mancaruri de legume, 11 Oct 2011 | 1912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 vinete ( maricele );
  • 1 cutie crema de branza ;
  • 200 gr cascaval ras,
  • 120 gr unt;
  • 2 oua;
  • 2 linguri ulei masline;
  • seminte de susan,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu crema de branza si cascaval:

 1. Vinetele splatae sii uscate se vor taia in 2, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc.

2. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor cca 20-25 min, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, cu atentie, astfel incat coaja sa nu se rupa.
Intr-un bol incapator punem miezul de vinete, crema de branza si cam jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si amestecam bine toate aceste ingrediente..

3. Intr-o tava unsa cu unt asezam coaja de vinete in care turnam compozitia de crema de branza , apoi peste presaram cealalta jumate din cantitatea de cascaval ramasa. pe deasupra presaram seminte de suan, dupa gust si generozitate!

4. Dam totul lal cuptro pentru inca 10-15 min, pana se topeste cascavalul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu crema de branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Vinete umplute cu crema de branza si cascaval-0
Vinete umplute cu crema de branza si cascaval-1

COMENTARII (12)

alinutza1983

alinutza1983 1

13.10.2011, 13:56

alinutza1983

alinutza1983 1

13.10.2011, 13:56

multam mult bucatarasi mei dragi!

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

13.10.2011, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!