Sote de mazare cu morcovi

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 18 Aug 2012 | 4674 vizualizari

 

am gasit reteta pe site-ul asta http://www.divainbucatarie.ro/sote-de-mazare-cu-morcov/ e prima data cand fac reteta asta,e super buna!sa o incercati

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 borcan mazare
  • 1 ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 morcovi mici
  • 1 lingura smantana
  • 1lingura faina
  • 1 ceasca vin alb
  • sare,piper,putin busuioc si patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de mazare cu morcovi:

Scurgem mazarea de apa din borcan, o clatim bine cu apa rece si o punem intr-o tigaie wok. Morcovul, ceapa si usturoiul il punem in robotul de bucatarie, le maruntim bine si le punem in tigaie peste mazare. Adaugam putin ulei de masline, lasam putin la calit si adaugam apa cat sa acopere totul. Se repeta de vreo 2 ori procedura cu apa, pana se inmoaie morcovul si ceapa. La sfarsit se adauga vinul alb, condimentele, iar intr-un castronel punem faina cu apa, amestecam bine si adaugam si smantana, se mai subtiaza cu putina apa si se adauga peste mazare. Se lasa inca 5-10 minute, se amesteca ca sa nu se lipeasca. Se presara patrunjel maruntit uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de mazare cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie