Vinete umplute cu piept de pui si orez

de katty in Pui, 5 Sep 2017 | 4731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • sare
  • piper
  • rozmarin macinat
  • 100 gr orez
  • 300 gr piept de pui
  • 2 rosii
  • 100 gr cascaval ras
  • patrunjel verde ptr decor
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu piept de pui si orez:

 Vinetele se spala,se taie pe jumatate si cu ajutorul unui cutit se scoate miezul,pastrand o margine de un centimetru.Se taie miezul scos cubulete,se presara sare si se lasa intr-o sita la scurs.

Cojile de vinete se presara cu putina sare si se intorc invers sa se scurga.In 2 linguri de ulei se pune ceapa tocata fin la calit.Orezul se spala si se pune la fiert cu 250ml apa si un praf de sare pana se absoarbe apa, apoi se lasa deoparte. Peste ceapa inmuiata se pune pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca incontinuu pana se albeste bine.

Se pun cuburile de vinete scurse si trecute printr-un jet de apa rece. Se acopera si se lasa putin sa se inmoaie,apoi se pun rosiile taiate cubulete,fara seminte. Se lasa pana se inmoaie usor,se dau jos, se amesteca cu orezul fiert, sare, piper, rozmarin.

Se umplu jumatatile de vinete, se pun intr-o tava,se stropesc cu restul de ulei,se toarna in tava putina apa si se dau la cuptor.Cand sunt aproape gata se presara deasupra cascavalul ras. Se servesc cu patrunjel verde tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu piept de pui si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

kytz 1

09.09.2017, 09:39

Un preparat foarte gustos!

elucubratiiculinare 1

12.09.2017, 08:17

foarte gustos

mirela0911 1

17.09.2017, 21:41

Oooo, ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui