Cum se prepara visinata

de Ina in Bauturi, 3 Iul 2010 | 15380 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Dupa atata mancare, merge si o tarie usoara :D Sau mai ales inainte de mancare :)) Noroc!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. visine
  • 350-400 g. zahar ( depinde cat de dulce o vrei )
  • 500 ml. alcool etilic 96 % volume
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Visinele se spala si se pun intr-o sticla cu gura larga, iar peste ele se pune zaharul.

Se leaga  sticla la gura si se pune la soare 2-3 zile, pana se lasa din visine siropul. Se toarna alcoolul peste sirop si se lasa iar cateva zile , dupa care se poate completa cu apa, in functie de cat de multa tarie vrei sa aiba. De data asta eu nu-i pun apa, deoarece am facut visinata doar pentru a pastra visinele conservate pentru iarna, sa le pot folosi la bomboane cu visine sau alte prajituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

Cris2711 1

25.09.2012, 21:22

hai noroc!Ina

Ina 1

25.09.2012, 21:45

Cris

Krystyan Trendy 1

16.11.2013, 15:38

buna visinata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata