Visinata

de Ina in Bauturi, 3 Iul 2010 | 10547 vizualizari

 

Dupa atata mancare, merge si o tarie usoara :D Sau mai ales inainte de mancare :))
Noroc!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. visine
  • 350-400 g. zahar ( depinde cat de dulce o vrei )
  • 500 ml. alcool etilic 96 % volume
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visinata:

Visinele se spala si se pun intr-o sticla cu gura larga, iar peste ele se pune zaharul.


Se leaga sticla la gura si se pune la soare 2-3 zile, pana se lasa din visine siropul. Se toarna alcoolul peste sirop si se lasa iar cateva zile , dupa care se poate completa cu apa, in functie de cat de multa tarie vrei sa aiba. De data asta eu nu-i pun apa, deoarece am facut visinata doar pentru a pastra visinele conservate pentru iarna, sa le pot folosi la bomboane cu visine sau alte prajituri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (71)

Cris2711 1

25.09.2012, 21:22

hai noroc!Ina

Ina 1

25.09.2012, 21:45

Cris

Krystyan Trendy 1

16.11.2013, 15:38

buna visinata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Visinata