Visine invelite

de epurasha2bb in Prajituri, 8 Noi 2010 | 3090 vizualizari

 

un fel de papanasi bombite cu visina la mijloc! delicios si foarte pufos!

 

INGREDIENTE

  • aprox.250 g branza
  • faina cat cuprinde(cam 400 g)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • visine din dulceata
  • 4 linguri cu varf  de zahar
  • 1 ou
  • zeama de la o portocala 

Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine invelite:

Se face un aluat din branza rasa, zahar, oul batut, bicarbonat, zeama de portocala proaspata si faina.Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei.Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste iar in podul palmei sa fie bine acoperita visina.Se prajesc in ulei incins ca orice gogoasa.Se servesc pudrate cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine invelite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Miha 1

09.11.2010, 10:13

Ce-as manca si eu!

epurasha2bb 1

09.11.2010, 12:57

papati fetele ca e bun! si am si io obraz sa vin la voi sa cer demancare apoi!

kris86 1

09.11.2010, 17:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Pacatul dulce"