Visine invelite

de epurasha2bb in Prajituri, 8 Noi 2010 | 1769 vizualizari

 

un fel de papanasi bombite cu visina la mijloc! delicios si foarte pufos!

 

INGREDIENTE

  • aprox.250 g branza
  • faina cat cuprinde(cam 400 g)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • visine din dulceata
  • 4 linguri cu varf  de zahar
  • 1 ou
  • zeama de la o portocala 

Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine invelite:

Se face un aluat din branza rasa, zahar, oul batut, bicarbonat, zeama de portocala proaspata si faina.Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei.Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste iar in podul palmei sa fie bine acoperita visina.Se prajesc in ulei incins ca orice gogoasa.Se servesc pudrate cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine invelite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Miha 1

09.11.2010, 10:13

Ce-as manca si eu!

epurasha2bb 1

09.11.2010, 12:57

papati fetele ca e bun! si am si io obraz sa vin la voi sa cer demancare apoi!

kris86 1

09.11.2010, 17:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine