Visine pentru prajituri

de Bunica in Conserve, 20 Iun 2017 | 998 vizualizari

 

Rețeta este de la draga noastră Dia. Pentru a crea loc în congelator am optat pentru această rețetă.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg vișine
  • 1 kg zahar
  • 3 tablete aspirină
  • 3 borcane de 800 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Vișinele curățate de codițe și frunzulițe, le speli și le scoți sâmburii.


Le pui într-un vas încăpător (cratiță de 4 l.) și torni zahărul peste ele.


Le lași 2-3 ore, amestecând din când în când, apoi le pui în frigider pentru 12 ore, să se topeacă zahărul.


Scoți vasul cu vișine, iei vișinele cu o lingură și le pui în borcanele bine spălate.


În fiecare borcan pui o aspirină, sucul lăsat de vișine pînă se umple borcanul.


Căpăcești și le așezi frumos în cămară pentru iarnă.


Să vă fie de folos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Catalina L 1

24.06.2017, 10:00

ce-mi plac

miki_a 1

24.06.2017, 13:46

Foarte bune! Și se păstrează excelent de bine!

kytz 1

24.06.2017, 17:46

Tare bune sunt la iarnă și nu numai în prăjituri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert gem de caise si piersici