Visine pentru prajituri

de Bunica in Conserve, 20 Iun 2017 | 1877 vizualizari

 

Rețeta este de la draga noastră Dia. Pentru a crea loc în congelator am optat pentru această rețetă.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg vișine
  • 1 kg zahar
  • 3 tablete aspirină
  • 3 borcane de 800 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Vișinele curățate de codițe și frunzulițe, le speli și le scoți sâmburii.


Le pui într-un vas încăpător (cratiță de 4 l.) și torni zahărul peste ele.


Le lași 2-3 ore, amestecând din când în când, apoi le pui în frigider pentru 12 ore, să se topeacă zahărul.


Scoți vasul cu vișine, iei vișinele cu o lingură și le pui în borcanele bine spălate.


În fiecare borcan pui o aspirină, sucul lăsat de vișine pînă se umple borcanul.


Căpăcești și le așezi frumos în cămară pentru iarnă.


Să vă fie de folos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Catalina L 1

24.06.2017, 10:00

ce-mi plac

miki_a 1

24.06.2017, 13:46

Foarte bune! Și se păstrează excelent de bine!

kytz 1

24.06.2017, 17:46

Tare bune sunt la iarnă și nu numai în prăjituri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu ciocolata si scortisoara