Visine pentru prajituri, la borcan

de dakris in Sirop / Compot, 8 Iul 2012 | 9509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg visine fara samburi (3 kg cu samburi)
  • 2,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri, la borcan:

Visinele se spala bine, se scot samburii cu grija sa ramana visinele, pe cat posibil, intregi. Se aseaza intr-un vas incapator si se acopera cu zahar. Se mentin 24 ore, amestecand din cand in cand pentru a se topi zaharul, apoi se pun in borcane sterilizate si se acopera cu sirop. Se capseaza si se pastreazain camara.


P.s. Din cantitatile de mai sus ies 6 borcane de 370 ml si 2 l sirop.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri, la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

09.07.2012, 20:56

Faina idee! Am salvat reteta!

iri_iri 1

09.07.2012, 21:34

ai impuscat 2 iepure de odata,faci si visinata cu siropul si ai si pt prajituri la iarna

diaconta 1

10.07.2012, 09:03

tare-mi plac si mie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte basarabene (foioase) de post, cu cartofi, ceapă verde și mărar

de RODIMUR 5

ieri la 22:53

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

ieri la 21:36

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la multicooker crock pot express

de Adi 4

ieri la 20:41

Tort de post Excelent

de RODIMUR 5

ieri la 17:23

RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri -la borcan