Visine pentru prajituri

de babi5 in Sirop / Compot, 17 Iun 2014 | 2070 vizualizari

 

Este o munca de chinez batran, daca nu ai ustensile mai moderne si mai rapide pentru indepartarea samburilor, dar merita munca migaloasa prestata fiindca iarna sunt tare bune la prajituri, sosuri si alte deserturi. Anul acesta visinile au fost multe dar foarte mici, deci munca a fost pe masuraaaa!

 

INGREDIENTE

  • 1 galeata de visine de 10 litri (fara samburi)
  • 2 kg zahar
  • 2 plicuri conservant
  • 11 borcane de 450 ml
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Prima data am spalat borcanele si le-am sterilizat in cuptor 10 minute. Apoi am pus visinele intr-un vas mai mare si am turnat apa peste ele (in caz ca au si "carne" sa iasa afara) Apoi am inceput sa scot samburii (care a durat vreo trei ore) Dupa ce am terminat am pus zaharul si conservantul peste, am amestecat bine si le-am lasat pana a doua zi, amestecind din cand in cand sa se topeasca zaharul bine. A doua zi le-am pus in borcane le-am etichetat si gata pentru camara. Siropul ramas se poate fierbe sau se poate pune la visinata. Visinele se pun in borcane scurse de zeama. Nu necesita nici un fel de sterilizare sau baine marie.

 

TIPS-URI

1

Sunt nemaipomenite la: inghetate, deserturi si sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

17.06.2014, 22:27

Grozav! Munca multa rezultat deosebit! Mami Babi...cum te mai simti? E mai bine? Te imbratisez si-ti trimit gand bun de sanatate multa!

MOKUSKA 1

18.06.2014, 10:02

babi5 1

18.06.2014, 10:49

Rux drag iti multumesc pentru gonful tau bun , te imbratisez , nu prea bine piciorul arata tare urit mai am de tras

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri, la borcan