Viţel cu ciuperci şi sos picant

de Dana_Retetegg in Vita, 28 Ian 2011 | 3072 vizualizari

 

Desi la inceput poate sa para o reteta dificila, mai ales pentru ca lista ingredientelor este putin mai lunga, va asigur ca se pregateste destul de repede fiind un succes chiar si pentru cei mai putin initiati in arta culinara :) .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vitel,
  • 2 cepe,
  • 4 catei de usturoi,
  • 3 ciuperci,
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii cuburi in bulion,
  • 1 lingurita sos taco,
  • 1/2 pahar vin alb,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • busuioc,
  • verdeata (patrunjel).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Viţel cu ciuperci şi sos picant:

Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei si punem la prajit carnea de vitel taiata cuburi (eu am fiert carnea in prealabil), apoi ceapa taiata julien si ardeiul.



Lasam 5 minute pe foc si apoi adaugam vinul, usturoiul, ciupercile, rosiile, sosul taco si condimentele.



Adaugam si un pahar cu apa, amestecam bine si lasam sa fiarba aproximativ 25-30 de minute.



La final adaugam verdeata.



Am servit cu garnitura de orez mexican cu legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Viţel cu ciuperci şi sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dana_Retetegg 1

30.01.2011, 20:47

Multumesc!

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:10

apetisant

elena1988 1

08.02.2011, 14:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de vitel