Viţel cu ciuperci şi sos picant

de Dana_Retetegg in Vita, 28 Ian 2011 | 5847 vizualizari

 

Desi la inceput poate sa para o reteta dificila, mai ales pentru ca lista ingredientelor este putin mai lunga, va asigur ca se pregateste destul de repede fiind un succes chiar si pentru cei mai putin initiati in arta culinara :) .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vitel,
  • 2 cepe,
  • 4 catei de usturoi,
  • 3 ciuperci,
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii cuburi in bulion,
  • 1 lingurita sos taco,
  • 1/2 pahar vin alb,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • busuioc,
  • verdeata (patrunjel).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Viţel cu ciuperci şi sos picant:

Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei si punem la prajit carnea de vitel taiata cuburi (eu am fiert carnea in prealabil), apoi ceapa taiata julien si ardeiul.

Lasam 5 minute pe foc si apoi adaugam vinul, usturoiul, ciupercile, rosiile, sosul taco si condimentele.

Adaugam si un pahar cu apa, amestecam bine si lasam sa fiarba aproximativ 25-30 de minute.

La final adaugam verdeata.

Am servit cu garnitura de orez mexican cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Viţel cu ciuperci şi sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu legume la tigaie