Vitel cu morcovi sub capac

de mihaelar63 in Vita, 13 Oct 2010 | 2105 vizualizari

 

vitelul astfel pregatit am invatat sa-l prepar de la mama mea. Desi e ceva simplu eu sunt "lesinata" dupa vitel cu morcovi

 

INGREDIENTE

  • 1kg  pulpa vitel
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 morcovi
  • sare
  •  piper 
  • 1 ardei iute
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ardei rosu
  • sare piper
  • patrunjel verde
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu morcovi sub capac:

  1. carnea se spala si se portioneaza , legumele se curata , se spala se maruntesc ,[ morcovii se taie fasii ] se pun la fiert intr-o cratita cu apa sa acopere compozitia sare , piper si putin ulei .Se lasa la fiert 45 min acoperite cu un capac  , se incearca daca carnea e fiarta .
  2. ciupercile se curta , se spala si se portioneaza . Sepun intr-o tigaie cu ardeiul rosu cubulete , sare , piper , patrunjel , verde si putin ulei . Nu e necesar sa puneti apa ciupercile lasa ele putina . INabusiti-le sub capac max . 10 min .
  3. eu am servit cu garnitura de orez simplu , dar tot asa de bine merge si cu pireu de cartofi .
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu morcovi sub capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

13.10.2010, 23:34

vesel,apetisant 5 furci de la mine

elena1988 1

08.02.2011, 13:40

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:01

tare bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!