Vitel cu morcovi sub capac

de mihaelar63 in Vita, 13 Oct 2010 | 2689 vizualizari

 

vitelul astfel pregatit am invatat sa-l prepar de la mama mea. Desi e ceva simplu eu sunt "lesinata" dupa vitel cu morcovi

 

INGREDIENTE

  • 1kg  pulpa vitel
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 morcovi
  • sare
  •  piper 
  • 1 ardei iute
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ardei rosu
  • sare piper
  • patrunjel verde
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu morcovi sub capac:


  1. carnea se spala si se portioneaza , legumele se curata , se spala se maruntesc ,[ morcovii se taie fasii ] se pun la fiert intr-o cratita cu apa sa acopere compozitia sare , piper si putin ulei .Se lasa la fiert 45 min acoperite cu un capac , se incearca daca carnea e fiarta .

  2. ciupercile se curta , se spala si se portioneaza . Sepun intr-o tigaie cu ardeiul rosu cubulete , sare , piper , patrunjel , verde si putin ulei . Nu e necesar sa puneti apa ciupercile lasa ele putina . INabusiti-le sub capac max . 10 min .

  3. eu am servit cu garnitura de orez simplu , dar tot asa de bine merge si cu pireu de cartofi .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu morcovi sub capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

diaconta 1

13.10.2010, 23:34

vesel,apetisant 5 furci de la mine

elena1988 1

08.02.2011, 13:40

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:01

tare bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ossobuco con gremolata